Tarieven Traiteur

Koude hapjes:        
Komkommersoep met kruidenkaas en grijze garnaal    € 2,25
Steak tartaar       € 2,80
Steak tartaar op italiaanse wijze      € 2,80
Tartaar van tonijn met sesam      € 3,90
Rode biet met sesam en feta(veggie)     € 2,25
Tortilla van zuiderse groenten      € 2,25
Mozzarella spiesje met tomaat en basilicum    € 1,10
Glaasje met zalmmousse / kabeljauwmousse    € 2,25
Vitello tonnato       € 2,25
          
Warme hapjes:        
Paprikasoep met kruidenkaas      € 2,25
Scampi look/curry appel      € 2,25
Spiesje van rund/kip met sausjes     € 2,25
Mini kaaskroket       € 1,70
Mini garnaalkroket       € 2,25
Kippenboutjes (3stuks)      € 2,25
Gegratineerde oester      € 2,80
Bladerdeeghapje bolognaise      € 1,15
Balletje in tomatensaus      € 2,25
          
Groenteschotel met dipsausjes       p/p€ 4,50
          
          
Soep:         
Wij leveren soep naar keuze aan 4 euro p/p incl boter, brood, lepel en kommetje.     
Indien jullie graag per 5 of 10,20,… liter bestellen komt dit op € 4 per liter zonder brood, boter en kommetje.  
Lunch:         
Wrap lunch: 3 halve wraps met simpel en speciaal beleg    € 8,50
Zweedse lunch: 3 halve zweedse broodjes met zalm en kruidenkaas,    € 8,50
   Serrano, zongedroogde tomaten, pesto ,mozzarella en rucola     
   Kip curry met verse groenten     
Boterham lunch: 3 rijkelijk belegde broodjes naar de goesting van de chef    € 8,50
          
Koud buffet:        
          
Klassiek koud buffet: rosbief, gekookte zalm, kippenboutjes,     € 21,00
tomaat mozzarella, tonijn perzik of tomaat garnaal (+ €3 pp) aangevuld met 7 soorten pasta’s,   
 groenten, aardappelen, slaatje ( inclusief brood en sausjes).      
          
Uitgebreid buffet: tomaat garnaal van de chef, gerookte heilbot, gerookte zalm,    € 31,00
 vitello tonnato, rosbief en varkensgebraad, gerookte eend, aangevuld met 7 soorten pasta’s,   
 groenten, aardappelen, slaatjes ( inclusief brood en sausjes).      
          
          
Warme gerechten:        
Stoofpotje van varkenswangetjes met warme groentjes en gratin    € 20,00
Thaise kip rode curry en kokos met rijst     € 20,00
Vol-au-vent met puree      € 17,00
Balletjes in tomatensaus met puree     € 17,00
Vegetarische cannelloni      € 17,00
Paëlla        op aanvraag
BBQ         op aanvraag
Charcuterieschotel:        
Italiaanse charcuterieschotel      € 20,00
Parma, coppa, vitello tonnato, gedroogde tomaatjes, italiaanse salami, mortadella, tomaat mozarella   
Breughelschotel       € 17,00
Pensen, kipkap, kalfskop met saus, ballekes met kriekskes, verschillende soorten paté met hun uienkonfijt.  
Onze schotels worden steeds aangevuld met voldoende brood, boter en/of olijfolie.    
Extra groenteschotel (7 soorten groenten en pasta)    € 6,00
Kaasschotel:        
          
Kaasschotel als dessert: 6 soorten kazen (150 gr pp) versierd    € 10,00
          
Kaasschotel als hoofdgerecht: 8 soorten kazen (250 gr pp) versierd    € 18,00
          
          
Mini dessert (3 à 4 p/p):     per stuk€ 2,25
·         Tiramisu        
·         Chocolademousse       
·         Mascarpone van speculaas      
·         Panna cotta met rode vruchten coulis     
·         Rijstpap        
·         Cheesecake        
·         Huisbereide cake       
·         Brownie        
·         Mousse van aardbei       
·         Mini taartjes met vers fruit      
·         Mini eclairs        
·         Crumble met een crème van citroen     
Wij leveren gratis voor bestellingen vanaf €100 euro.      
Personeelskost komt op 40 euro per ober/kok per uur.     
Wij leveren al de warme maaltijden warm of koud naar jullie wens.     
Warme hapjes worden steeds koud geleverd en door jullie opgewarmd of op vraag door iemand van onze koks.  

  • Past geen enkele van onze standaard formules voor u? Contacteer ons gerust voor een offerte op maat
  • Alle vermelde prijzen zijn inclusief 6% BTW
  • Bestellingen dienen 4 dagen op voorhand te worden doorgegeven

POINT2 BVBA (WAYPOINT)

Diestsesteenweg 31

B-3010 Kessel-Lo (Leuven)

www.waypointleuven.be

BE-0818 630 114

CONTACT

Tel.: +32 (0)486 26 96 42

Fax: +32 (0)16 26 22 83